Apartmány La Limonaia - Lago di Garda (Itálie) - 7 nocí

Popis
Apartmánový hotel má 267 pokojů. Hosté mají k dispozici hotelový sejf, restauraci a bar. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, obývací část a koupelna. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Pokoje mají dvoulůžkovou postel a rozkládací pohovku. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. V kuchyňském koutu lze připravit jednoduché pokrmy. Na pokoji je připojení k internetu, telefon a televize. K vybavení koupelen patří sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na slunné terase jsou pro hosty připravena lehátka. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Díky bohaté nabídce různých volnočasových aktivit se zde nikdo nebude nudit. Je tady například fitness studio, saunu, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a solárium. O večerní zábavu hostů se postará živá hudba.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Zdroj popisu hotelu

Copyright GIATA GmbH.
Ubytování

Název

Apartmány La Limonaia

Typ

3*

Strava

Strava

beze stravy

Další informace

Lze objednat polopenzi. Podávají se snídaně, obědy a večeře.

Termíny

Klikněte na termín pro zobrazení příslušných cen

Cena zahrnuje

Ubytování s uvedeným typem stravování, služby SOS linky s česky hovořícími operátory CK, zákonné pojištění CK. Uvedené ceny jsou konečné, obsahují veškeré slevy uvedené v nabídce/popisu.

Doplňující informace o ceně

Zájezd se řídí všeobecnými podmínkami pořádající CK

Itinerář

Typ dopravy: vlastní

Detail nabídky

0


Uložit na později

Uložit jako PDF

Máte dotaz?

Detail nabídky

0


Uložit na později

Uložit jako PDF

Proč s cestovní kanceláří IC Tour?

Exkluzivní nabídky

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a budou Vám na email chodit výhodné nabídky pečlivě vybraných zájezdů.

Privátní delegát na telefonu

S námi se nemusíte bát, produktový manažer, který s vámi dovolenou připravoval, je vám k dispozici během zájezdu i po vašem návratu.

Kompletní cestovatelský servis

Pokud si nevyberete z připravených zájezdů, rádi vám sestavíme dovolenou na míru - od letenek přes transfery po ubytování a program.